't Karretje
't Karretje
't Karretje

Bedrijfsbarbecue 't Karretje

Heeft u een opening van uw zaak, een jubileum, bedrijfsbarbecue of ander bedrijfs- of personeelsfeest en zoekt u een geweldig alternatief voor heerlijke hapjes voor uw werknemers, klanten of relaties?

‘t Karretje verzorgt uw evenement met bijvoorbeeld smakelijke broodjes beenham met honing-mosterdsaus, lekkere saté met satésaus en stokbrood of onze overheerlijke en beroemde warme spare-ribs.

Wij zijn ook beschikbaar voor braderieën, stads- en dorpsfeesten en openbare gelegenheden.

‘t Karretje biedt u de mogelijkheid om uw evenement te verzorgen met vlees maar ook met salades, sauzen, stokbrood en kruidenboter. Alles vakkundig verzorgd en bereid en na afloop opgeruimd.

Wij bieden ook een barbecue pakket bestaand uit:

  • 5 stukjes vlees per persoon. Er is een keus uit 8 á 9 soorten, dus voor ieder wat wils.
  • 2 soorten salades: aardappel en rundvleessalade (een vruchtensalade is op verzoek ook leverbaar). De salades worden kleurrijk gegarneerd           
  • 5 soorten sauzen inclusief satésaus
  • voldoende stokbrood
  • kruidenboter.
    (Borden en bestek zijn eventueel ook leverbaar)

Lange ervaring heeft ons geleerd dat de hoeveelheden in dit barbecue pakket ruim voldoende zijn om de grootste eters tevreden te stellen. Ook voor vegetariërs en kinderen is een pakket samen te stellen.

Dit bovenstaande arrangement kan geleverd worden vanaf 25 personen vanaf een prijs van € 12,50 per persoon. Uiteraard is de prijs van dit pakket afhankelijk van het aantal personen, de locatie en de speciale wensen van de klant.

Wij denken graag met u mee, dus voelt u zich vrij om uw ideeën of wensen aan ons kenbaar te maken om ze te kunnen bespreken, in vrijwel alle gevallen kunnen wij u van dienst zijn.

Neem daarom snel contact op met Piet Jansen op 06 16 25 80 14 of mail info@tkarretje.nl

         
Reserveer snel! 06 - 16 25 80 14 Design: Tequila Design