't Karretje
't Karretje
't Karretje
Piet Jansen

’t Karretje is het bedrijf van Piet Jansen. Piet begon ’t Karretje in 2006 na 25 jaar succesvol zijn eigen slagerij te hebben gerund. Wat als een droom begon is nu een heel mooie realiteit. Piet verzorgt niet alleen topkwaliteit-vlees maar ook een stukje gezelligheid en service in heel Zeeland, Zuid-Holland, midden- en west Brabant en soms daarbuiten.

Een van de vele voordelen die ’t Karretje biedt is dat de BBQ-wagen buiten overal is te plaatsen en als er ruimte genoeg is, ook binnen. Het idee om het barbecue gedeelte aan ons uit handen te geven werkt geweldig en na afloop wordt alles weer keurig netjes meegenomen, zodat u geen rommel heeft.

Piet vertelt: “Ook ben ik zeer flexibel en kan aan vrijwel al uw wensen voldoen. Persoonlijk contact met de klant blijft voorop staan. Mijn hoofddoel is een gezellig en leuk feest te verzorgen met een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs”.

Hij geeft graag gehoor aan de wensen van zijn klanten: “Als de klant ideeën of wensen heeft, is dat altijd bespreekbaar”.

Piet en zijn karretje zijn graag geziene gasten in familie- en buurtbarbecues, jubilea, openingen, school- en examenfeesten, bedrijfs- of personeelsfeesten en andere gelegenheden zoals braderieën en dorps- en stadsfeesten. Zijn broodjes beenham met honing-mosterdsaus, lekkere saté met satésaus en stokbrood en zijn overheerlijke warme spare-ribs zijn beroemd.

         
Reserveer snel! 06 - 16 25 80 14 Design: Tequila Design